Home » Lajme » Ragmi Mustafa siguron donacionet në Tiranë për dhurimin e librave të arsimit fillorë dhe të mesëm në Luginë

Ragmi Mustafa siguron donacionet në Tiranë për dhurimin e librave të arsimit fillorë dhe të mesëm në Luginë

Klubi Roter Internacional me seli në Tiranë ka konfirmuar gatishmërinë për të ndihmuar nxënësit e arsimit fillorë dhe të mesëm të komunës së Preshevës me libra shkollore. Klubi Roter Internacional me aktivitetin e tij është i njohur në tërë territorin e Republikës së Kosovës i cili ka dhuruar 50 mijë abetare për filloristë

Klubi Roter Internacional me seli në Tiranë ka konfirmuar gatishmërinë për të ndihmuar nxënësit e arsimit fillorë dhe të mesëm të komunës së Preshevës me libra shkollore. Ky asociacion ndërkombëtarë do të dhurojë edhe libra- tituj shkencorë të lëmive të ndryshme edhe për Bibliotekën e qytetit Mehmet Jusufi në Preshevë. Këtë e ka konfirmuar sot përmes telefonit kryetari i komunës, Ragmi Mustafa gjatë qëndrimit të tij në Tiranë. Klubi Roter Internacional me aktivitetin e tij është i njohur në tërë territorin e Republikës së Kosovës i cili ka dhuruar 50 mijë abetare për filloristë.

 

Rtv Presheva

One Response

  1. Klubi Roter Internacional me seli në Tiranë ka konfirmuar gatishmërinë për të ndihmuar nxënësit e arsimit fillorë dhe të mesëm të komunës së Preshevës me libra shkollore. Ky asociacion ndërkombëtarë do të dhurojë edhe libra- tituj shkencorë të lëmive të ndryshme edhe për Bibliotekën e qytetit Mehmet Jusufi në Preshevë. Këtë e ka konfirmuar sot përmes telefonit kryetari i komunës, Ragmi Mustafa gjatë qëndrimit të tij në Tiranë. Klubi Roter Internacional me aktivitetin e tij është i njohur në tërë territorin e Republikës së Kosovës i cili ka dhuruar 50 mijë abetare për filloristë.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch