Home » Lajme, Vendore » Reagim: Xhandarmëria me ushtrinë serbe po vazhdojnë punimet në malin mbi fshatin Lluçan

Reagim: Xhandarmëria me ushtrinë serbe po vazhdojnë punimet në malin mbi fshatin Lluçan

Reagim

Xhandarmëria serbe në bashkëpunim me ushtrinë që katër ditë me radhë po vazhdojnë punimet në malin mbi fshatin Lluçan.

Informacionet qe kemi ne ata janë duke  bërë  ngritjen e një kompleksi memorial për pjesëtarët e rënë të ushtrisë dhe njësisë speciale të xhandarmërisë gjatë konfliktit të armatosur në këtë rajon, në vitin 2000/2001 me UÇPMB-në.

Ne Shoqata“Vatra”e konsiderojme si një Monoment Provokues dhe po ndërtohet me qëllim të frikësimit të banorëve të Kosovës Lindore.

Xhandarmëria dhe ushtria serbe në Kosovën Lindore bën një luftë kriminale, dhe për krimet e tyre nuk duhet ngritur monumente, por duhet dërguar .

                                                                                                                     11 ,Nëntorë 2012

SHOQATA”VATRA”

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress