Home » Lajme » Realizimi i aktivitetit për një ambient më të pastër do të zhvillohet më 4 qershor

Realizimi i aktivitetit për një ambient më të pastër do të zhvillohet më 4 qershor

Realizimi i aktivitetit për një ambient më të pastër që do të zhvillohet më 4 qershor ditë e shtunë ishte tema që u diksutua prej përfaqësuesve të bashkësive lokale të Komunës së Preshevës dhe nga drejtorat e shkollave që do të marrin pjesë në aksionin me aktivistët e tyre për pastrimin e ambientit. I gjithë diskutimi u përqëndrua tek para përgaditjet teknike që do të shpërndahen nëpër lokacionet e caktuara dhe se si mund të bëhet në mënyrë më të sukseshme ky aksion i cili do të fillojë prej orës 10 ashtu siç është paraparë. Në këtë aktivitet që do të zhvillohet më 4 qershor në komunën tonë prioritet do të kenë oborret e shkollave, rrugët kryesore, sheshi i qytetit por edhe lokacionet nëpër fshatra duke mos harruar se ky mesazh vazhdon edhe mbas kësaj dite në mënyrë që të kemi një ambient më të pastër për shëndetin e të gjithëve.

RTV Presheva

When consulting with school districts, I sometimes run into the controlling technology director who wishes to lock everything down and control the http://homeworkhelper.net flow of information

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress