Home » Lajme » Rezultatet e pranimit në Fakultetet e Republikës së Shqiperise

Rezultatet e pranimit në Fakultetet e Republikës së Shqiperise

Lista nga trojetKandidatët nga Republika e Kosovës, si dhe kandidatët shqiptarë nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Bujanovci dhe Medvegia, të cilët rezultojnë fitues të regjistrohen pranë Sekreterive mësimore të Fakulteteve nga data 1 – 8 Tetor 2013, duke paraqitur dokumentat përkatëse, edhe në origjinal, të cilat duhet të jenë në gjuhën shqipe e të noterizuara në Republikën e Shqipërisë.

Suksese.

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË
FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

PRESHEVË – FITUES
Nr. Emer, Mbiemer Mesatare
1 EGZONA LATIFI 5/5
2 SHUAIP XHELILI 5/5
3 SHUAIB ABDIU 5/5
4 FLORENT DALIU 5/5
5 GËZIM BAJRAMI 4.96/5

PRESHEVË – JO FITUES
Nr. Emer, Mbiemer Mesatare
1 AGON AGUSHI 4.94/5
2 SINAN SINANI 4.91/5
3 VALDRIN HASANI 4.87/5
4 ALEJNA KURDIU 4.84/5
5 FEJZI RAMADANI 4.81/5
6 FATJON HAZISI 4.59/5
7 LUNDRIM RESHITI 4.46/5
8 ERBLIN KADIU 3.75/5

___________________________________________________________________

EMRAT E KANDIDATEVE FITUES NGA PRESHEVA NE FAKULTETIN E MJEKSISE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË
FAKULTETI I MJEKËSISË

KANDIDATET PRESHEVE – MJEKESI 2013

1.MIRJETA AHMETI
2.ARIONE KAMBERI
3.LEON RAMIZI
4.REXHEP AJVAZI
5.NERIMANE JAKUPI
___________________________________________________________________________

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË
FAKULTETI I FARMACISË

(5 KANDIDATET E PARE JANE FITUES)
KANDIDATET NGA PRESHEVA, BUJANOVC, MEDVEGJA

Nr. Emër Mbiemër Shkollë e mesme Notë mesatare Fizikë Kimi Biologji
1 Nertila Mustafa Gjimnazi “Skenderbeu” – i përgjithshëm – Preshevë 5 5,5,5,5 5,5,5,5 5,5,5,5
2 Arben Rexhepi Gjimnazi “Skenderbeu” – i përgjithshëm – Preshevë 5 5,5,5,5 5,5,5,5 5,5,5,5
3 Arijana Aliji “Sezai Surroi” – Motër Medicinale teknike – Bujanovc 4.985 5,5,5,5 5,5,5,5 5,5,5,5
4 Duresa Haziri “Sezai Surroi” – Motër Medicinale teknike – Bujanovc 4.95 5,5,5,5 5,5,5,5 5,5,5,5
5 Rejmonda Iseni “Sezai Surroi” – Motër Medicinale teknike – Bujanovc 4.86 5,5,5,5 5,5,5,5 5,5,5,5
6 Shuajb Sabedini “Sezai Surroi” – Motër Medicinale teknike – Bujanovc 4.85 5,5,5,5 5,5,4,5 5,5,3,5
7 Valdrin Hasani Gjimnazi “Skenderbeu” – i përgjithshëm – Preshevë 4.75 5,5,5,5 5,5,5,5 5,5,5,5
8 Arbnore Jakupi E mesme profesionale- profili teknik farmacist – Gjilan 4.70875 4,5,5,4 5,5,5,5 5,5,5,5
9 Alejma Kurdiu “Sezai Surroi” – Motër Medicinale teknike – Bujanovc 4.6875 5,4,5,5 5,5,5 5,5,4,5
10 Rilind Islami Gjimnaz I përgjtihshëm – Bujanovc 4.6025 4,5,5,5 5,5,4,5 5,5,4,5
11 Florentina Maliqi Gjimnazi “Skenderbeu” – i përgjithshëm – Preshevë 4.4275 5, 4, 4,4 5, 5,5,5 5,5,5,5
12 Edon Zairi E mesme profesionale- teknik labort. Farmaceutik Tetovë 3.57 2,2, 2,4,5,3 2,4,5,3
13 Erblin Kadriu Gjimnazi “Skenderbeu” – i përgjithshëm – Preshevë 3.5075 5,5,5,5 5,5,5,5 5,5,5,5
14 Pranvera Ademi E mesme profesionale- teknik labort. Farmaceutik Tetovë 3.1825 4,2 2,3,2,3

_______________________________________________________________________________

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË
FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

TEKNIK I LARTE LABORATORI
PRESHEVA
Emri Atesia Mbiemri Mesatarja Vendi lindja Profili i shkolles mesme
1 FLORENTINA ALI DAUTI 4.83 Presheva Shkolla Mesme “Sezai Surroj”
2 EGZONA SKENDER ALIU 4.82 Presheva Gjimnazi “Skenderbeu”
3 QENDRESA BURHAN LUTFIJI 4.74 Presheva Shkolla Mesme “Sezai Surroj”
4 JETMIRA ZAIM LIMANI 4.71 Presheva Shkolla Mesme “Sezai Surroj”
5 FERIDE AVNI FETAHI 4.52 Presheva Shkolla Mesme “Sezai Surroj”

____________________________________________________

MAMI
PRESHEVA

Emri Atesia Mbiemri Mesatarja Vendi lindja Profili i shkolles mesme
1 LIRIJE AVDI XHELILI 4.97 Presheva Gjimnazi “Skenderbeu”
2 ALEJNA MUSTAF MUSTAFA 3.14 Presheva Shkolla e Mesme Teknike “Presheva”

_________________________________________________________________

INFERMIERI E PERGJITHSHME
PRESHEVA

Emri Atesia Mbiemri Mesatarja Vendi lindja Profili i shkolles mesme
1 AJSUNE ARBEN ZEQIRI 4.9 Presheva Shkolla e Mesme “Sezai Surroj”
2 AGON KAMBER AGUSHI 4.89 Presheva Gjimnazi “Skenderbeu”
3 SABRIE NEXHATI SHAQIRI 4.64 Presheva Gjimnazi “Skenderbeu”
4 NAZMIJE NAIP MURSELI 4.61 Presheva Gjimnazi “Skenderbeu”
5 AHMET IRFAN JAKUPI 4.56 Presheva Shkolla M. Teknike “Nace Bugjoni”

 

FIZIOTERAPI
PRESHEVA

Emri Atesia Mbiemri Mesatarja Vendi lindja Profili i shkolles mesme
1 ARBEN NASUF SALIJI 4.69 Presheva Shkolla e Mesme “Sezai Surroj”
2 ARTMIR RRAHMAN ZEQIRI 4.65 Presheva Gjimnazi “Skenderbeu”
3 EGZON SULEJMAN VELIU 4.58 Presheva Gjimnazi “Skenderbeu”

_____________________________________________________________

IMAZHERI

Emri Atesia Mbiemri Mesatarja Vendi lindja Profili i shkolles mesme
1 AHMET IRFAN JAKUPI 4.56 Presheva Shkolla M. Teknike “Nace Bugjoni”

__________________________________________________________________

  Kandidatët nga Republika e Kosovës, si dhe kandidatët shqiptarë nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Bujanovci dhe Medvegia, të cilët rezultojnë fitues të regjistrohen pranë Sekreterive mësimore të Fakulteteve nga data 1 – 8 Tetor 2013, duke paraqitur dokumentat përkatëse, edhe në origjinal, të cilat duhet të jenë në gjuhën shqipe e të noterizuara në Republikën e Shqipërisë.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress