Home » Lajme » Robert Cooper: Të gjitha opsionet duhet të shqyrtohen, përfshirë edhe ajo për korrigjim kufijsh

Robert Cooper: Të gjitha opsionet duhet të shqyrtohen, përfshirë edhe ajo për korrigjim kufijsh

Ish-ndërmjetësi në bisedimet teknike Kosovë-Serbi, britaniku Robert Cooper, deklaron se të gjitha opsionet për arritje të një marrëveshjeje përfundimtare ndërmjet dy vendeve, duhet të shqyrtohen, përfshirë edhe ajo për korrigjim kufijsh.

Megjithatë, ai thotë se para arritjes së saj, ato duhet të jenë të hapura për publikun dhe vendet fqinje, në mënyrë që të shmanget rrëshqitja drejt jostabilitetit.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch