Home » Lajme, Vendore » Salihu: Një drekë pune me Ambasadorin e misionit të OSBE-së z. Jan Braathu

Salihu: Një drekë pune me Ambasadorin e misionit të OSBE-së z. Jan Braathu

Postimi i Z. Salihu:

“Një drekë pune në frymën e një bashkëpunimi dhe koordinimi me Ambasadorin e misionit të OSBE-së z. Jan Braathu. Tematika në thelb kishte interesin e shqipëtarëve të Luginës së Preshevës, si dhe opsionet dhe zgjidhjet më të mira ishin temat kryesore të këtij takimi. Njëzëri ishim të mendimit që bashkëpunimi me zyrat e përfaqësuesve ndërkombëtarë e konkretisht me zyrën e OSBE-së, si dhe koordinimi i veprimeve politike mes përfaqësuesve politik të Luginës së Preshevës me faktorin ndërkombëtar, veçanërisht në këtë periudhë të rëndësishme politike në Ballkan është pika kyçe në mbrojtje të interesave të shqipëtarëve të Luginës së Preshevës.”

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress