Së shpejti hapet poliklini ka me laboratorin më modern në Llap

Read Time:1 Minute, 28 Second

Mr.Ali Hertica 

Në Komunën e  Podujevës  së shpejti do fillon  punën  institucioni më i ri dhe më modern shëndetësor ,,Poliklinika &Laboratori Vita labi,, 

Poliklinika  më bashkohore me laboratorin më të avancuar do ofroj një gamë të gjerë të të gjitha ekzaminimeve specialistike dhe analizave laboratorike, për të dhënë diagnozë të saktë dhe të shpejt  të problemeve  shëndetësore në trevën e Llapit, ku deri më tani i ka munguar një e tillë kësaj komune.Poliklinika &Laboratori Vita labi ,,është e furnizuar me paisjet e gjeneratës së fundit të prodhuesve amerikanë dhe gjerman, ‘Poliklinika &Laboratori Vita labi,,  do sjell inovacionet e fundit të mjekësisë për qytetarët e Llapit dhe më gjerë për të gjithë të të sëmurit. 

Në kuadër të Poliklinikës janë pjesë e ambulancave specialistike stomotologjia, Kardiologjia mjekësia familjar, ,alergologji,urologji,neorologj,shërbime kirurgjikale ,gastroenterologji,ortopedi,endokrinologji ,radiologji,gjinekologji,pulmologji,pediatri Ct- rengeni laboratori,dhoma e infuzioneve, dhe intervenimet me specialist nga Qendra Klinike Universitare e Republikës së Kosovës dhe më gjerë për sëmundjet  infektive e të tjera. 

,,Poliklinika &Laboratori Vita, pritet të jetë pikë referuese për trajtim të avancuar mjekësor, duke i dhënë zgjidhje ankesave dhe shqetësimeve shëndetësore të pacientëve në treven e Llapit dhe më gjerë. 

Diagnostika e avancuar oftalmologjike, ultrasonografia diagnostike përfshirë ehokardiografinë, elektrokardiogrami, oksigjeno-terapitë, infuzione e qëndrime ditore për pacientë, monitorim të sofistikuar të pacientëve me pajisje të veçanta monitoruese, janë vetëm disa nga shërbimet që do të ofrohen në pjesën e Poliklinikës &Laboratori Vita Labi,I vetmi asset që i ka munguar Llapianve ishte një Poliklinik e këtijë rangu të lart më bahëkohor. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Postulat: nuk ka ndryshim në Shqipëri po nuk u ndëshkua elita e vjetër politike, dhe pikë
Next post 50-vjetori i themelimit të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë,institucioni përfaqësues mëi lartëi shkencës dhe kërkimit shkencor në Shqipëri