Home » Lajme » Seanca në Gjyqin e Qarkut në Beograd ka zgjatur vetëm 5 minuta sa për të konstatuar se RIGJYKIMI do të fillojë për të nëntë djemtë Shqipatrë nga Presheva

Seanca në Gjyqin e Qarkut në Beograd ka zgjatur vetëm 5 minuta sa për të konstatuar se RIGJYKIMI do të fillojë për të nëntë djemtë Shqipatrë nga Presheva

LËVIZJA KOMBËTARE SHQIPTARE

Albanian National Movement

orhan.rexhepi@live.com

Preshevë
RIGJYKIMI NUK KA FILLUAR AS SOT
Sot, më datë 13 Shkurt 2012, në Gjyqin e Qarkut në Beograd, nën ingerencën e Gjykatës Speciale për Krime Lufte, është mbajtur Seanca e parë përgatitore, kundër nëntë djemëve Shqiptarë nga Presheva, të akuzuar për krime lufte, pastaj të dënuar me 101 vjet burg, dhe së fundi të liruar nga Gjykata e Apelit me sugjerimin për një Gjyq të ri. Kjo Seancë është dashur të mbahet më 31 Janar. Ç’është më e keqja edhe sot kanë vazhdura manovrimet e Trupi Gjykues me në krye Gjykatësen Snezhana Nikoliq Garotiq. E gjithë Seanca ka zgjatur vetëm 5 minuta, sa për të konstatuar se RIGJYKIMI do të fillojë për të nëntë djemtë Shqipatrë nga Presheva të gjithë së bashku, domethënë pa u ndarë lënda për katër të larguarit, të cilët janë duke u mbrojtur në liri.
Vazhdimi i Seancës përgatitore u caktua për datën 22 Shkurt 2012.

 

13. 02. 2012

Preshevë-Beograd

LKSH

Orhan Rexhepi

One Response

  1. Durim thotë:

    ishalla ilishjn sa ma frik o all

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress