Home » Lajme » Semimaturantet sot po dorezojne dokumnetet per regjistrim ne drejtimin e pergjithshem prane gjimnazit Skenderbeu dhe SHMT “Presheva”

Semimaturantet sot po dorezojne dokumnetet per regjistrim ne drejtimin e pergjithshem prane gjimnazit Skenderbeu dhe SHMT “Presheva”

Sipas komisionit te gjimnazit Skenderbeu pranimi i dokumenteve ka filluar te behet rreth ores 8 te mengjesit dhe nummri i te paraqyturve per sot eshte 50 %,. Nje nga paqqartesit e smimaturanteve gjate dorezimit te dokumentacioneve siipas komisionit eshte afati i sakduar i certifakteve te tyre. Ndërkaq Agim Ferati sekretar i gjimnaznit Skenderebu shprehet se procedura per pranimin e dokumneteve nga semimaturantet ka filluar ne menyre te rregullte nga formimi i dy komisioneve. 240 nxense eshte numri i pergjithshem i semimaturanetev qe do te pranohen ne gjimnazin Skenderbeu ne Presheve, duke u ndare ne 9 paralele diku nga 30 nxenses.Sistemi i nxenseve do te behet ne baze te punes qe kryen petagogu i shkolles ne filloim te vitit shkollor.

RTV Presheva

This can open up a lifelong of phonetrackingapps.com/ taunting and irreversible effects at the hands of a parent

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress