SHBA: Delagacioni i Luginës sot janë takuar me z. Dio Gardi

Delagacioni nga Lugina e Preshevës po qëndron në vizitë zyrtare në SHBA të cilët kanë takuar Kryetarin e Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane, z. Joseph Dio Gardi

Në një darkë pune me z. Dio Gardi dhe me bashkëshorten e tij Shirly Dio Guardi u diskutua çështja e shqiptarëve të Luginës së Preshevës si dhe funksionimi i politikës Amerikane dhe mundësinë e përshtatjes së politikës së Luginës me ate të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Si rëndom, z.Dio Gardi u zotua se nuk do ta ndalë për asnjë moment angazhimin e tij për çështjen shqiptare në përgjithësi e me theks të veçantë për Luginën e Preshevës.

Lini një Përgjigje

Previous post Edi Rama: Dy satelitët shqiptarë, gati për t’u lëshuar në hapësirë
Next post Peter Stano: Albin Kurti, nëse don mundë të përfshije në delegacion edhe përfaqësues nga Lugina e Preshevës