Shoqata e Intelektualëve JAKOVA-GJAKOVË, promovon librin “Gruaja arbëreshe dje sot dhe nesër”

Pershendetje!!

Shoqata  është   në   angazhim të   madhe dhe po shpresoj dhe uroj  që për vëllezërit e motrat e një gjaku të bëjmë një pritje që nuk harrohet!

Prof. Ruzhdi Sefa

Lini një Përgjigje

Previous post Kurti: Shteti ynë do të jetë vlerë e shtuar për Këshillin e Evropës
Next post <strong>Elita qytetare, Vota demokratike dhe Fitorja e  Carës  do i shpallin E. Ramën e V. Dakon “non grata” në Durrës</strong>