Home » Kulturë, Lajme » Shoqata e Intelektualëve Shqiptar”Trojet e Arbrit”organizon sesionin e XVI shkencor me temën:”Masakrat dhe krimet serbe , malazeze dhe të tjerëve në trojet shqiptare 1912-1999″

Shoqata e Intelektualëve Shqiptar”Trojet e Arbrit”organizon sesionin e XVI shkencor me temën:”Masakrat dhe krimet serbe , malazeze dhe të tjerëve në trojet shqiptare 1912-1999″

Shoqata e Intelektualëve Shqiptar”Trojet e Arbrit”organizon sesionin e XVI shkencor me temën:”Masakrat dhe krimet serbe,malazeze dhe të tjerëve në trojet shqiptare 1912-1999″ Sesioni shkencor mbahët më, 18.07.2021 në Restaurant”Freskia”në Skënderaj dhe fillon punimet në ora 10:00.Njoftojmë të gjithë studiuesit dhe studiueset që kanë paraqitur temat por edhe të ftuarit duhet ta paraqesin konfirmimin e pjesëmarrjes për shkak të rrethanave të kufizimit të pjesëmarrësve ku kapacitetet e sallës se hotelit mundësojnë një pjesëmarrje deri në 100 pjesëmarrës.Të gjithë studiesit që dëshirojnë të paraqesin temat ju njoftojmë se afati i fundit i paraqitjes së temave është 05.07.2021.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch