Home » Kulturë, Lajme, Ndërkombëtare » Shoqata e Shkrimtarëve, Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Suedi „Papa Klementi XI Albani“ – Falenderim

Shoqata e Shkrimtarëve, Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Suedi „Papa Klementi XI Albani“ – Falenderim

Shoqata e Shkrimtarëve, Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në SuediBåstad, Suedi                              Datë: 02-10-2013

Shoqata e Shkrimtarëve, Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Suedi „Papa Klementi XI Albani“

 

Albanska Författare, Artister och Skapare Föreningen i Sverige ”Påven Clemente XI Albani”

Për: Z. Qazim Hoti

 

FALËNDERIM

Shoqata e Shkrimtarëve Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Suedi „Papa Klementi XI Albani“, kohëve të fundit është rritur me shumë anëtarë të rinj të cilët, duke pranuar Statutin e ShShAKShS-së, janë anëtarësuar në Shoqatë dhe kanë shprehur gatshmërinë që ta japin kontributin e tyre në veprimtarinë e ShShAKShS-së, duke sponsoruar me mjetet e tyre financiare. Kështu edhe anëtari ynë z. Qazim Hoti (një biznismen i suksesshëm në Suedi) me vullnetin e tij, ka paguar në konton e Shoqatës më 02-10-2013 në shumë prej 12.000 korona dhe mbetet që pas disa muajëve t`i paguaj edhe 6.000 korona (gjithsej 18.000 korona) mjete këto për pagesën e qirasë për Zyrën e Shoqatës së Shkrimtarëve, Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Suedi ”Papa Klementi XI Albani”. Ky gjest i z. Qazim Hotit, nënkupton se është përcaktuar që të veprojë në kuadër të  Shoqatës në shërbim të kombit dhe  atdheut këtu në Suedi, ku shqiptarët e ndiejnë veten të barabartë me të gjitha komunitetet dhe ku na mundësohet veprimtaria letrare, artistike dhe publicistike.

Shoqata e Shkrimtarëve Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Suedi „Papa Klementi XI Albani“ në këtë rast

          FALËNDERON

z. Qazim Hotin, për sponsorimin e tij, për qiranë e gjashtë muajve të Zyrës (muajt e parë të qirasë për një vit) të Shoqatës së Shkrimtarëve, Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Suedi ”Papa Klementi XI Albani”. Për këtë kontribut të çmuar Qazim Hotit do t`i ndahet Mirënjohje me shkrim gjatë mbajtjes së Sesionit të tretë shkencor, i cili do mbahet në Uddevalla të Suedisë, më 30 maj 2014.

 

Për Kryesinë e ShShAKShS-së,

Kryetari,

Hysen Ibrahimi

 

___________________________________________________________________________________________________________

Shoqata e Shkrimtarëve,        Nr. Organizativ :    E-Mail:                  Adresa:                                     Bankgiro:

Artistëve  dhe Krijuesve           802463-7921          hysenib@yahoo.com             c/o Hysen Ibrahimi                    161-3587

Shqiptarë në Suedi,                  +46 (o) 431-450817                hysenibrahimi@hotmail.se     Långagärdsvägen 29                  SWEDBANK

“Papa Klementi XI Albani”     +46 (0) 7 37663756                koli284@hotmail.com            269 73 Förslöv-Suedi               +46(0)739961480

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress