Home » Lajme, Ndërkombëtare » SHOQATA E SHKRIMTARËVE DHE ARTISTËVE SHQIPTARË ”PAPA KLEMENTI XI ALBANI”, SUEDI (SHSHASHS)

SHOQATA E SHKRIMTARËVE DHE ARTISTËVE SHQIPTARË ”PAPA KLEMENTI XI ALBANI”, SUEDI (SHSHASHS)

Shoqata e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani”, Suedi, mori një lajm të dhimbshëm për shuarjen e jetës së Kryetarit të Komunës së Dibrës.

Shoqata e çmon lartë punën dhe veprimtarinë e Kryetarit Ruxhdi Lata tani më të ndjerë dhe bashkëpunimin e ngrohtë e miqësor që kemi pasur me te.

Ky lajm ka pikëlluar pa masë anëtarësinë dhen kryesinë e Shoqatës sëe Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani”, në Suedi.

Ishte një veprimtar i devotshëm, besimtar i thellë, por, mbi të gjitha shërbëtor i kombit shqiptar dhe i të gjithë qytetarëve të Dibrës heroike.

Ndaj, përmes këtij

TELEGRAMI NGUSHËLLIMI

Familjarëve e farefisit, të Ruzhdi Latës, qytetarëve të Dibrës, të gjithë miqve dhe dashamirëve të tij u shprehim ngushëllime të sinqerta për humbjen e këtij burri të Madh.

Shpirti i tij u prehtë përjetësisht në parajsë!
Qoftë i përjetshëm edhe kujtimi për te.
Për ShShASh “Papa Klementi XI Albani”, Suedi
Kryetari,
Hysen Ibrahimi

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch