Shoqata Intelektualëve JAKOVA-GJAKOVË – Promovimi i librit “Gjakova dhe futbolli per femra (2003-2006)”

Te nderuar!

Më dt.10.09.2022 do të organizojmë promovimin e librit :

“Gjakova dhe futbolli per femra (2003-2006)” te autorit prof. Ismail Berisha.

Jeni te mireseardhur!

Prof. Ruzhdi 

Lini një Përgjigje

Previous post Sharlatanët, halabakët,mashtruesit dhe hipokritët
Next post 13 shtator: Në Tiranë, promovohet vepra “Kosova” në tetë vëllime