Home » Lajme, Ndërkombëtare » SHOQATA “SKIVJANI” NË ZVICËR, ME PROJEKTIN E RRADHËS NË VENDLINDJE

SHOQATA “SKIVJANI” NË ZVICËR, ME PROJEKTIN E RRADHËS NË VENDLINDJE

Të nderuar mërgimtar të Skivjanit!

            Të nderuar antar të Shoqates Skivjani!

            Sot në fushen e futbollit në Skivjan është vendosur Pllakata Informuese e Shoqatës “Skivjani”, e cila tregon për Projektin e rradhës të Shoqatës sonë.

            Shoqata “Skivjani” falenderon të gjithë pjesmarrësit që tani janë bërë pjesë e Projektit të madh, rrethimit dhe ndriçimit të fushës së futbollit të KF “Rilindja e Kosovës” në Skivjan.

            Falenderojmë stafin drejtues të Klubit, Tranierët, futbollistët, simpatizantët, ultra skivjanalit, Këshillin e fshatit, rininë e shkëlqyeshme të Skivjanit që të gjithë që kanë ndihmuar e do të ndihmojnë që ky Projekt të përfundojnë me sukses.

Kryesia e Shoqatës “Skivjani”

Kryetar:

Bashkim KASUMAJ

Zürich/Skivjan,07.09.2021

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress