Home » Kulturë, Lajme, Vendore » ShTKK promovon librin “LUGINA E PRESHEVËS NË LËVIZJEN SHQIPTARE GJATë HISTORISË”

ShTKK promovon librin “LUGINA E PRESHEVËS NË LËVIZJEN SHQIPTARE GJATë HISTORISË”

                                    F T E S Ë – PROMOVIM
Ftohen të gjithë dashamirë e librit të mirë, shokët, miqët, anëtarët e Këshillit drejtues dhe anëtarët e Shoqatës për Trashëgimi dhe Krijimtari Kulturore me seli në Preshevë, që të marrin pjesë në promovimin e librit : “LUGINA E PRESHEVËS NË LËVIZJEN SHQIPTARE GJATë HISTORISË”, botim i Shoqatës për Trashëgimi dhe Krijimtari Kulturore në Preshevë.

 

 

Promovimi i librit do të bëhet të shtunën, më 26 tetor 2013, në sallën e Kuvendit komunal të Preshevës, duke filluar në orën 12.

Jeni të mirëseardhur, me pjesëmarrjen Tuaj nderoni librin, andaj jeni të mirë pritur.

Preshevë, më 21 tetor 2013                                                        Kryetari,
Xhemaledin Salihu

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress