Home » Lajme, Vendore » SHTKKLP, O R G A N I Z O N KUVENDIN E DYTË ZGJEDHOR TË SHOQATËS PËR TRASHËGIMI DHE KRIJIMTARI KULTURORE

SHTKKLP, O R G A N I Z O N KUVENDIN E DYTË ZGJEDHOR TË SHOQATËS PËR TRASHËGIMI DHE KRIJIMTARI KULTURORE

SHTKKLP Njoftim 07.10.2014SHOQATA PËR TRASHËGIMI DHE KRIJIMTARI KULTURORE E LUGINËS SË PRESHEVËS ME SELI NË PRESHEVË

 

O R G A N I Z O N

KUVENDIN E DYTË ZGJEDHOR TË SHOQATËS PËR TRASHËGIMI DHE KRIJIMTARI KULTURORE

KUVENDI I DYTË DO TË MBAHET TË SHTUNËN, MË 11 TETOR 2014, DUKE FILLUAR NË ORA 13, NË SALLËN E LEXIMIT TË BIBLIOTEKËS ”MEHMET JUSUFI” NË PRESHEVË.

FTOHEN TË GJITHË ANËTARËT, SIMPATIZANTËT TË SHOQATËS PËR TRASHËGIMI DHE KRIJIMTARI KULTURORE SI DHE TË INTERESUARITË QË TË MARRIN PJESË NË KUVENDIN E DYTË ZGJEDHOR, KU DO TË SHQYRTOHET PUNA DHE AKTIVITETI KATËR VJEÇAR I SHOQATËS DHE DO TË BËHËT ZGJEDHJA E DREJTUESVE TË SHOQATËS.

JENI TË MIRËSEARDHUR.

 

PRESHEVË, MË 8 TETOR 2014                                                             KRYETARI I KUVENDIT

ZEQIRJA FAZLIU

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress