Home » Kulturë » SHTKKLP PROMOVON LIBRIN: “BUJANOCI-BURIM I TRASHËGIMISË SONË KULTURORE DHE NATYRORE”

SHTKKLP PROMOVON LIBRIN: “BUJANOCI-BURIM I TRASHËGIMISË SONË KULTURORE DHE NATYRORE”

SHOQATA PËR TRASHËGIMI DHE KRIJIMTARI KULTURORE E LUGINËS SË PRESHEVËS ME

SELI NË PRESHEVË

 

N J O F T I M

 

NË BUJANOC, TË ENJTËN MË 5 MARS 2015, DUKE FILLUAR NË ORËN 12, NË SALLËN E KONFERENCAVE TË SHTËPISË SË KULTURËS DO TË PROMOVOHET LIBRI:”BUJANOCI-BURIM I TRASHËGIMISË SONË KULTURORE DHE NATYRORE” I AUTORIT XHEMALEDIN SALIHU.
NË PROMOVIM, FJALËN E RASTIT PËR LIBRIN DO TA KENË HYSEN KËQIKU, REDAKTOR DHE RECENSENTËT DR.VETON ZEJNULLAHU E DR. ARDIAN EMINI.
MODERATORE DO TE JETË DIONESA HEBIBI.
JU MIRË PRESIM.

Xh Salihu libri - Bujanoci

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress