Home » Kulturë, Lajme » SHTKKLP të shtunën promovon librin: “RAINCA VENDBANIM I VJETËR DARDAN-SHQIPTAR NË RAJONIN E PRESHEVËS”

SHTKKLP të shtunën promovon librin: “RAINCA VENDBANIM I VJETËR DARDAN-SHQIPTAR NË RAJONIN E PRESHEVËS”

Libri Rainca SHTKKLPSHOQATA PËR TRASHËGIMI DHE KRIJIMTARI KULTURORE E LUGINËS SË PRESHEVËS ME SELI NË PRESHEVË

N J O F T I M

 

NË PRESHEVË, TË SHTUNËN MË 28 MARS 2015, DUKE FILLUAR NË ORA 12, NË SALLËN E KUVENDIT KOMUNAL, DO TË PROMOVOHET LIBRI: “RAINCA VENDBANIM I VJETËR DARDAN-SHQIPTAR NË RAJONIN E PRESHEVËS” I AUTORËVE XHEMALEDIN SALIHU & VEBI FAZLIU

NË PROMOVIM, PËR LIBRIN FJALËN E RASTIT DO TA KENË HYSEN KËQIKU, REDAKTOR DHE RECENSENTËT DR.VETON ZEJNULLAHU E SHUKRI YMERI, PROFESOR.
JU MIRË PRESIM DHE PJESËMARRJA E JUAJ NA NDERON.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress