Home » Lajme, Vendore » Studentët që janë fitues te konkursit të Shpallur nga Fondi Humanitar i Kosovës Lindore

Studentët që janë fitues te konkursit të Shpallur nga Fondi Humanitar i Kosovës Lindore

Student dhe Studente që fituan shpërblimin prej 100.-Sfr, për nderë të 100 vjetorit t ë shpalljes së pavarësisë të Shtetit të parë Shqipëtar-Shqipërisë, dhe 15 vjetorit të Fondit Humanitar të Kosovës Lindore – Preshevë, Bujanoc dhe  Medvegjë, në Zvicër janë:

01 Abdurrahim Mehmeti
02 Aferdita Jahiu
03 Aferdita Ahmeti
04 Afete Shabani
05 Alban Halili
06 Albert Salihu
07 Alma Ibishi
08 Almedina Maliqi
09 Almedine Mehmeti
10 Arben Mehmeti
11 Arbesa Mehmeti
12 Ardian Selmani
13 Ardiana Bajrami
14 Arta Latifi
15 Aurita Arifi
16 Bafti Uka
17 Bekim Ismajlovic
18 Besart Selimi
19 Besart Dalipi
20 Besnik Saliu
21 Besnik Beqiri
22 Blinera Jahiu
23 Bukurije Ibrahimi
24 Deshira Mehmeti
25 Diorit Sulejmani
26 Drilon Hyseni
27 Drita Jusufi
28 Drita Murtezi
29 Egzon Jusufi
30 Egzon Murati
31 Egzona Jusufi
32 Elvane Maliqi
33 Elvina Lakna
34 Erdin Krasnica
35 Esat Hetemi
36 Fatlume Ajdini
37 Fidan Islami
38 Fidan Hajredini
39 Fisnik Asllani
40 Fisnike Veliu
41 Fitim Shabani
42 Fitore Fejzullahu
43 Fitore Fazliu
44 Fjolla Islami
45 Florent Shaipi
46 Flutra Abdiu
47 Gentian Aliu
48 Granit Arifi
49 Gzim Mehmeti
50 Hanife Dalipi
51 Hava Emërllau
52 Indira Ibrahimi
53 Izudina Mehmeti
54 Kaltrina M,Halili
55 Kaqusha Jashari
56 Kujtim Fejzullahu
57 Kushtrim Ymeri
58 Kushtrim Maliqi
59 Lavdrime Salihu
60 Lebejte Kamberi
61 Lebibe Musliu
62 Leonita Abdili
63 Linda Ymeri
64 Liridona Osmani
65 Liridona Zahiri
66 Lirim Qazimi
67 Luljeta Limani
68 Marigone Selimi
69 Medina Iljazi
70 Mendime Xheladini
71 Mergim Halili
72 Mirlinda Xhelili
73 Mirzike Dauti
74 Murtez Latifi
75 Murtez Latifaj
76 Nevzad Lutfiu
77 Nexhmedin Kamberi
78 Nita Hyseni
79 Pajtesa Xhelili
80 Pajtime Mustafa
81 Qendresa Shaipi
82 Qendresa Hasani
83 Ramadan Destani
84 Remzije Murati
85 Rukije Q.Lutfiu
86 Selvete Limani
87 Shenur Asllani
88 Shenure Mehmeti
89 Shkelzen Hyseni
90 Shqipe Haliti
91 Shqiprim Veliu
92 Shqiprim Ameti
93 Taulant Mehmeti
94 Teuta Salihu
95 Velid Kamberi
96 Vjollca Salihu
97 Xhemile M, Jusufi
98 Zamire J.Selimi
99 Zana Ramizi
100 Zenete Ameti

Ftohen Studentët-et e shpërblyer-a, por edhe të tjerë, që me datën 24.11.2012,në Shtëpinë e kulturës „Abdulla Krashnica“ në Preshevë, të bëjnë tërheqjen e shpërblimeve.

Tërheqja bëhet pas përmbylljes së programit organizativ për këtë rast, e i cili fillon prej ora 11:00, Sudentët jan të obliguar që të jen personalisht për tërheqjen e të holave.

 

Kryesia e Fondithumanitar

Kryetari: Xhelal Memeti

Nëntor 2012, Zürich

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress