Home » Lajme » SUMMER CAMP 2️⃣ 14-27 korrik

SUMMER CAMP 2️⃣ 14-27 korrik

🤗 *Nëse po kërkoni një kamp* të veçantë dhe argëtues për fëmijët tuaj, zgjidhni kampin *2 javor* organizuar nga IETT Turizëm!” 🥳 🏝 🏊‍♂️🎾🥇

🌾 *Departamenti i Edukimit dhe Turizmit pranë IETT* në bashkëpunim me qendrën “Milenium”, Durrës ofron për fëmijët e moshave *7-13 vjeç një kamp veror 14 ditor*, plot me argëtim, aktivitete edukuese në gjuhë të huaj, miqësi të reja, orë letrare, teatër, 6 ekskursione në vende të ndryshme në Shqipëri, etj,. 🤾‍♂️🎤🎨🎯

📑 *Regjistrohu tani dhe përfito paketën ofertë* ku përfshihen të gjitha vaktet ushqimore, fjetja, freskueset, trajnuesit, etj. !

🥳🌞 *Be a happy Camper!* 🌳🎉

↩️ *Për më shumë informacion dhe regjistrim kontaktoni në*:
📲 + 355 67 6058 044
📩 tourism@iett.al; info@iett.al

https://www.facebook.com/2099716236762609/posts/4194845813916297/

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch