Home » Lajme, Vendore » Takim me Kolonel Brotzon Atashe ushtarak ne Ambasaden e SHBA-se

Takim me Kolonel Brotzon Atashe ushtarak ne Ambasaden e SHBA-se

Kryetari i komunes se Presheves u takua sot me Kolonel Brotzon Atashe ushtarak ne Ambasaden e Shteteve te Bashkuara te Amerikes, si dhe ushtarak te tjere nga Ohajo, Vashington e te tjere nga ambasada e SHBA-se, ku u njoftua rreth Seminarit qe do te mbahet ne Bazen ushtarake ne Cepotin, qe per qellim ka promovimin e perdorimit te armeve Jo-Vdekjeprurese. Pjesmarres ne kete ngjarje do te jen 30 pjesetare nga Azerbejxhani, 25 pjestare nga Bullgaria, 25 nga Maqedonia, 30 nga Shqiperia, 25 nga Rumunia, dhe pjesetar nga Kroacia.

Atasheu SHBA-1Atasheu SHBA-2

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch