Home » Opinione » Takimi i dy Qeverive Shqipëtare nuk duhet të jetë as i pari e as i fundit

Takimi i dy Qeverive Shqipëtare nuk duhet të jetë as i pari e as i fundit

Mbajtja e një qëndrimi i dy shteteve  duhet të jetë që do të pasqyrohet dhe prezentohet  edhe në Bruksel , Nju Jork e kudo tjetër në botë  .

Të fillojn të formsojn një  platform dhe qëndrim  të përbashkët , si :

–                   Për  Krahinën  Shqipëtare  –  Qamërin ,

–                   Për  Krahinën  Shqipëtare   Medvegjë ,  Bujanoc dhe Preshevë,

–                   Për  Shqipëtarët  në  Malë  të  Zi ,

–                   Për  Shqipëtarët  në  të  gjitha  ish-Hapsirat  e  Jugosllavisë ,

–                   Për  Shqipëtarët  në  Itali ,  në  Europ , Amerikë etj .

 

 

Republika e Kosovës ka nevoj të bashkëpunoj me Republikën e Malit të  Zi,takimi të mbahet në qytetin e Plavës e në qytetin e Pejës,

Republika e Kosovës ka nevoj të bashkëpunoj me Republikën e Maqedonisë,  takimi të mbahet në qytetin e Kumanovës dhe në qytetin e Gjilanit,

Republika e Kosovës ka nevoj të bashkëpunoj me Republikën e Serbisë,takimi të mbahet në qytetin ..  .

Po ashtu edhe Republika e Shqipërisë të bashkëpunoj .

 

 

Në të gjitha këto bashkëpunime ndërkufitare të nivelit Komunal dhe atyre ndërshtetëror përfitues më të mdhenjë do të jemi ne Shqipëtarët .

 

Gjilan  11   Janar  2014

 

Autori, ish –Kuvendar Komunal i Gjilanit  dhe  publicist i pavarur  nga Bujanoci .

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch