Home » Lajme, Vendore » Taksat komunale nuk do të kenë ndryshime – të njëjta me vitin 2013

Taksat komunale nuk do të kenë ndryshime – të njëjta me vitin 2013

Është mbajtur seanca e nëntë me radhë për vitin 2013.Sipas kryetarit të Kuvendit Komunal Ramiz Latifi   seanca e sotme ka rrjedhë mire dhe me shumicë votash këshilltarët kanë votuar të gjitha pikat e rendit të ditës të cilat kanë qenë të paraparë për rend të ditës.

Pas miratimit nga ana e këshillit Komunal  edhe këshilltarët e  Kuvendit Komunal ka dhënë dritën jeshile që taksat komunale të mbeten pa ndryshime.

Sipas kryetarit të Kuvendit Ramiz Latifi séance e sotme ka qenë konstruktive,pasi të gjitha pikat e rendit të ditës kanë kaluar nga ana e këshilltarëve.Në seancën e sotme,Nderim Ajvazi është rizgjedhur sekretar i  organizatës për kulture fizike në Preshevë.  Edhe pikat tjera të cilat kanë  qenë në rend të ditës janë aprovuar nga këshilltarët e Kuvendit komunal.

 

 

Rtv presheva

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch