Home » Lajme » Të gjitha shtetet anëtare të BE , kanë zbritur mbrëmë çmimet e romingut

Të gjitha shtetet anëtare të BE , kanë zbritur mbrëmë çmimet e romingut

Mobil foneMë së shumti është zbritur çmimi i internetit , edhe atë prej 45 cent për megabajt , në vetëm 6 cent. Thirrjet të cilat pa TVSH , kanë kushtuar 24 cent për minutë , tash do të jenë 19 cent, ndërkaq mesazhet kanë kushtuar 8 cent , tani do të jenë 5 cent.

Ky është vetëm një hap drejt heqjes definitive të pagesës shtesë për roming.  Komisioni evropian është duke punuar në hartimin e rregullores në lidhje me kontinentin , e cila parasheh që në të gjitha vendet e BE të bisedohet me celularë si në shtëpi të jesh. Serbia , Maqedonia dhe Mali i Zi kanë nisur iniciativën që si vende kandidate për në BE , t’iu mundësohet qasje më të mirë në romin , mirëpo kjo është refuzuar nga Brukseli zyrtar.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress