Home » Lajme » Të gjithë qytetarët çertifikatat e mjekut për vozitje do ti marrin pran shtëpisë së shëndetit ne Preshevë

Të gjithë qytetarët çertifikatat e mjekut për vozitje do ti marrin pran shtëpisë së shëndetit ne Preshevë

Pas një periudhe të gjatë  shtëpise së shëndetit në Preshevë  iu mundësua dhënja e çertifikatave të mjekut   për   vozitësit  e rinjë. Tani me qytetarwt tanë nuk do të shkojnë për ti marrë çertifikatat  e mjekut nëpër  qendrat e tjera medicionale    si më parë.

Sipas drejtorit te shtëpise se shendetit  ne Presheve  Bujar Zylfiut  ky vendim  eshte  dhene na ministria e  shendetitesise ne Beograd dhe te gjithe qytetareve     prej   kesaj jave do ti jepet mundesia qe  çertifikiatat e mjekut  per vozitje te merren  prane shtepise se shendeteit ne Presheve.  Nderkaq,    çdo te enjte   duke filluar nga ora 12  te gjithe te interesuarit per marrejn e certfikates se mjekut per vozites duhet te  parqiten tek psikologu ,neurospikiatri,te mjeku i punes dhe  i syve.

One of the ways they have learned is by paying high overdraft fees – often http://essaysheaven.com/

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress