Home » Lajme, Vendore » Të veprojmë edhe në Medvegjë si në Bujanoc

Të veprojmë edhe në Medvegjë si në Bujanoc

Më datën 24 qershor në të gjitha vendvotimet në Medvexhë do të votohet për Këshilltarët e Asamblesë Komunale.

Prandaj Shoqata  ,,Vatra” i bëjnë thirrje gjithë shqiptarëve që jetojnë në Medvexhë dhe qytetarëve të dëbuear  me të drejtë vote që jetojnë në Kosovë, ditën e zgjedhjeve të 24 qershorit të dalin sa më masovikisht në zgjedhejt komunale.

Shqiptarët e Medvexhës duhet të jenë syqelë, dhe të shkojnë atë ditë për të përmbushur obligimin e vet qytetar dhe mbi të gjitha kombëtar.

Andaj, ftohen të gjithë qytetarët e Medvexhës që më 24 qershor 2012 e dielë të jenë në vendvotimet e tyre dhe të votojnë për të ardhmen e Medvexhës.

Të votohet për një Medvexhë  ku do të qeverisin partitë Shqiptare. Gjithashtu, është koha e fundit që ta shpëtojmë Medvexhën, dhe një herë e mirë t`i tregojmë regjimit Serb, se edhe Medvexha, si Bujanoci dhe Presheva është shumicë Shqiptare.

    Gjilan, më18.06.2012                                                ,,Vatra”-Shkelzen Agaj -Anëtar i Kryesisë.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress