Home » Lajme » Telat Arifi: Ne te ardhmen pritet qe ne kte shkolle te zhvillohet msimi kabinetar

Telat Arifi: Ne te ardhmen pritet qe ne kte shkolle te zhvillohet msimi kabinetar

Në mungesë të hapësirave të nevojshme për zhvillimin e mësimit të rregullt praktik dhe kabinetar në shkollën teknike Presheva në Preshevë duke marrë parasysh që numri I paraleleve është rritur me shumë krahasur disa vite më parë kjo shkollë në bashkëpunim me gjimnazin kanë marrë iniciativën që të bëhet një mbindërtesë e cila do ti mundesojë nxënësve të zhvillojnë mësimet në kabinetet përkatese. Drejtori I shkolles teknike Telat Arifi thote se kjo problematike ka qene qe nga viti 2008-2009 derisa arritem nje mirekputim nga pushteti local dhe strukturat politike per te filluar punen per nje mbindertim sepse ishte e nevojshme sipas tij per te shtuar hapsiren e klasave dhe kabineteve. Ne te ardhmen pritet qe ne kte shkolle te zhvillohet msimi kabinetar qe nenkupton qe cdo lende te kete kabinetin e vet ku do te jene mjetet konkretizuese per zhvillimin e mesimit sa me efektiv dhe me I mire per nxënesit tha per tvp Drejtori telat Arifi.RTV Presheva

Com/wordlib related tags student engagement, lesson http://collegewritingservice.org/ plans, all grades 56

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch