THIRRJE PER PROTEST NGA LEVIZJA UNIKOMB DEGA NE MITROVIC -PROTESTA MBAHET NEN MOTON PRESHEVA ESHT SHQIPERI

Nga | 14/01/2013

Protesta qe do të mbahet ne Mitrovicë përmban moton PRESHEVA ESHT SHQIPERI, me daten 15.01.2013 ne oren 12:00 tek sheshi “Adem Jashari” e me pas do të protestuesit do të marshojnë drejt ures se ibrit dhe ne gjithë qytetin e mitrovices. Protesta mbahet dhe organizohet nga Levizja UNIKOMB ne perkrahje te shumë organizateve tjera.
Shkruar nga kryetari i UNIKOMB Dega ne mitrovic Haki Mziu.

Lini një Përgjigje