Tre preshevarët pjesmarrës në gjysmë maratonën e Tiranës

Dje, në altletikë në gjysmë maratonen e cila u mbajtë në Tiranë morën pjesë profesori i edukatës fizike Ylber Haliti si dhe sportisti Enes Aliu dhe Ibrahim Aliu nga Presheva.

Edhe kësaj radhe sukseset nuk munguan me pjesmarrjen e tyre.

Lini një Përgjigje

Previous post Bboban Bogdanoviq: Kam informacione se BIA me urdhër të Vulinit po përgatit konflikte të përgjakshme brenda Kosovës
Next post Shqiprim Arifi i jep fund kreut të APN-së: NUK do të kandidojë më për postin e kryetarit të partisë!