Home » Kulturë, Lajme, Vendore » UNIVERSITETIT INTERNACIONAL I NOVI PAZARIT DEGA NË PRESHEVË SHPALLË – K O N K U R S

UNIVERSITETIT INTERNACIONAL I NOVI PAZARIT DEGA NË PRESHEVË SHPALLË – K O N K U R S

PËR REGJISTRIM NË STUDIMET THEMELORE UNIVERSITARE

PËR VITIN AKADEMIK 2017/2018

 

Shpallet konkurs për regjistrim të studentëve për studimet themelore akademike në degën e Universitetit Internacional të Novi Pazarit në Preshevë, për vitin akademik 2017/2018 me kuotat e regjistrimit për programet e studimeve që janë në IUNP dega në Preshevë:

 

STUDIMET THEMELORE -240 ESPB:

 

 

1.FAKULTETI  FILOLOGJIK

(studime themelore 4 vjeçare):

                       

1.Gjuhë dhe letërsi serbe……………………………………………………15 studentë,

                       2.Gjuhë dhe letërsi angleze………………………………………………30 studentë,

                       3.Gjuhë dhe letërsi gjermane……………………………………………30 studentë,

 

 

 

2.FAKULTETI I SHKENCAVE PEDAGOGJI- PSIKOLOGJI

(studeime themelore 4 vjeçare)

                        1.Edukator i fëmijëve parashkollor…………………………….30 studentë,

                        2.Psikologji………………………………………………………………………30 studentë,

 

 

 

3.FAKULTETI JURIDIK

(studime themelore 4 vjeçare)

                        1.Juridik i përgjithshëm………………………………………………….30 studentë,

                        2.Juridik i punëve të brendshme………………………………….30 studentë,

 

 

4.FAKULTETI EKONOMIK

(studime themelore 4 vjeçare)

                        1.Ekonomia e përgjithshme………………………………………….30 studentë,

 

 

5.FAKULTETI I INFROMATIKËS

(studime themelore 4 vjeçare)

                        1.Informatika…………………………………………………………………25 studentë,

 

 

 

 

KUSHTET E KONKURSIT

Të drejtën e kërkesës për regjistrim mund ta bëjnë kandidatët që e kanë kryer shkollën e mesme me kohëzgjatje  katër vjeçare,

 

Dokumentet për regjistrim:

1.      Diplomën dhe dëftesat e katër viteve të shkollës së mesme,

2.      Certifikatën e lindjes,

3.      Dëshmia e fletëpagesës së provimit pranues

 

AFATI I QERSHORIT PËR PRANIM

Dorëzimin e dokumentacionit nga data 04.07.2017 08. Deri  me 15.07.2017.

 

 

AFATI I SHTATORIT PËR PRANIM

 

Dorëzimi i dokumentacionit nga data 24-08 deri 19.09. 2017

 

 

Ky konkurs do të publikohet në tabelën e lajmërimeve të Universitetit , medieve të shkruara dhe atyre elektronike si dhe në web faqen zyrtare të Universitetit Internacional të Novi Pazarit.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch