Home » Lajme » URIME DHE ME FAT FESTA E FITËR BAJRAMIT

URIME DHE ME FAT FESTA E FITËR BAJRAMIT

URIME DHE ME FAT FESTA E FITËR BAJRAMIT

Të nderuar besimtar Islam  kam kënaqësinë që në emër të Partisë Demokratike dhe në emrin tim personal, t’i përgëzoj të gjithë besimtarët për përmbushjen e njërit prej obligimeve kryesore të fesë islame, dhe t’ua uroj Fitër – Bajramin, duke e lutur Allahun e Madhërishëm që të na ketë pranuar agjërimin, lutjet, ibadetet dhe punët e mira që i kemi bërë gjatë këtij muaji në shenjë respekti ndaj krijuesit Fuqiplotë.

Islami nëpërmjet agjërimit dhe adhurimeve të tjera i ka pastruar shpirtrat e njerëzve nga urrejtja e xhelozia, i ka dëlirësuar nga egoizmi pangopësia e koprracia, duke i udhëzuar në respekt ndaj njëri tjetrit, në ngritjen e një shoqërie humane, në të cilën gjykon dashuria hyjnore, e ngritur mbi principe të fuqishme të drejtësisë, bamirësisë e mëshirës.

Andaj urojmë që paqja dhe begatia të ndriçojnë tek të gjithë besimtarët musliman anë e kënd botës.

            Bujanoc, 29 shtator 2011                                                              PARTIA DEMOKRATIKE

                                                                                                                                     K r y e t a r

                                                                                                                                 Mr. Nagip ARIFI

These should be changed www.besttrackingapps.com from the default everyone to my contacts

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch