Home » Lajme, Opinione » Valon Murati: Taksa ndaj Serbisë mund të qëndrojë për aq kohë sa nuk i dëmton marrëdhëniet me vendet aleate të Kosovës

Valon Murati: Taksa ndaj Serbisë mund të qëndrojë për aq kohë sa nuk i dëmton marrëdhëniet me vendet aleate të Kosovës

Murati ka folur të mërkurën në RTK. 

“Ne duhet të qëndrojmë rreth çështjes së taksës deri aty sa sigurisht nuk duhet t’i prishim marrëdhëniet me aleatët tanë, sidomos me SHBA-në, por edhe BE-në. ne duhet të rezistojmë deri në masën kur shihet se ta zëmë SHBA  e kanë shumë seriozisht”, ka thënë ai. 

“Taksa ka qenë një instrument i mirë, vazhdon të jetë instrument i mirë, dhe tash ne me kujdes duhet t’i lexojmë të gjitha mesazhet që i dërgojnë miqtë tanë rreth kësaj çështje”. 

RTK3

RTK3 – STUDIO E HAPUR – 23.01.2019TEMA: TAKSA DHE DIALOGUMYSAFIR: VALON MURATI, KRYETAR I LB-SË https://www.facebook.com/rtkuneraportoj/?epa=SEARCH_BOX https://www.instagram.com/uneraportoj/ Unë raportoj Në messenger dhe në direct në Instagram, mund të dërgoni lajme në format të fotografisë dhe videos

Posted by RTK on Wednesday, January 23, 2019

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch