Home » Lajme, Vendore » Vatra: Ftesë publike

Vatra: Ftesë publike

Ftesë Publike

Shoqata e të shpërngulurve nga Kosova Lindore “Vatra”, fton qytetarët për pjesëmarrje në protestën e  19.03.2013 në Prishtinë që organizohet nga “Lëvizja për Bashkim”.

“Ne shoqata “Vatra’’ përkrahim protestën që është organizuar nga “Lëvizja për Bashkim”  më 19.3.2013 orën 14-00h, ku i bëjmë thirrje studentëve, nxënësve dhe popullatës së gjerë  e në veçanti atyre që kanë prejardhje nga Kosova Lindore e që jetojnë në Prishtinë, Fushë Kosovë dhe Gjilan, të marrin pjesë në protestën që do të mbahet.

Çëllim i protestës është, të shprehemi  kundër ndarjes së padrejtë të Mitrovicës dhe të   shprehim përkrahje për  vëllezërit tanë në Kosovën Lindore.

Zyra për Informim e “Vatrës”

                                                                                                                              14.03.2013

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch