Home » Lajme, Vendore » Veterani i luftës çlirimtare Rexhep Ramush Aliu kërkon ndihmë

Veterani i luftës çlirimtare Rexhep Ramush Aliu kërkon ndihmë

Unë Rexhep Aliu i lindur me 24.04.1962 në Depcë komuna e Preshevës, me banim kam jetuar në rrugën e

Gjilanit nr.84.
Kam qenë punëtor në Zvicërr dhe duke parë situatën tek ne në Kosovë , kam ardh nga Zvicrra për në luftën
e Kosovës.
Pas përfundimit te Luftës së Kosovës , filloi edhe lufta në Kosovën Lindore.Pas gjithë këtyre ngjarjeve
kam qenë i pa strehë. Duke menduar se një ditë do të ketë një realitet edhe për mua, por fatkeqësisht
nuk ndodhi. Tani ne situatën të cilën ndodhem kam një grua dhe tre fëmijë , që të gjithë janë duke
vijuar shkollimin. Të ardhurat e mija janë vetëm nga rroga që mar si veteran i Luftës.
Kërkoj nga ju bashkatdhetarë dhe Shoqata humanitare Lugina e Preshevës që shumë e kam të veshtirë t’ju
shkruaj për situatën e familjes time. Kërkoj nga ju këtë mundësi që të zgjidhet problemi banesor, për
arsye se tash familja ime jeton në kushte shumë të vështira. Kryesisht jam pa banesë.
Me respekt të veqant për juve bashkatdhetarë dhe Shoqata humanitare Lugina e Preshevës
Rexhep Ramush Aliu
Nr.Tel : 044 331 053
Viber : +377 44 843 515
Data: 06 / 10 / 2018

Gjilan.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch