Xhelal Sveçla: Villa e Radoiçiqit do të shfrytëzohet si stacion i Policisë së Kosovës

Ministri i Brendshëm, Xhelal Sveçla, ka thënë se është në bisedime me Ministrinë e Bujqësisë që prona e Milan Radojçiqit të kaloj në kuadër të dikasterit të tij.

Sipas Sveçlës, me këtë do të bëhej e mundur për stacion për njësi me barka në departmentin e kufirit nga ana e Policisë së Kosovës.

“Kompleksi i Milan Radojçiqiqt është i ndërtuar në agjencinë pyjore të Republikës së Kosovës. Bypasi i tunelit është uzurpuar nga ky kompleks nga Milan Radojqiq”, u shpreh Sveçla.

“Tashmë jam në bisedime me ministrin e Bujqësisë, që kjo pronë t’i kalojë ministrisë së Punëve të Brendshme dhe më pastaj të shfrytëzohet nga Policia e Kosovës, për stacion për njësi me barka në departamentin e kufirit”.

Lini një Përgjigje

Previous post Dedikim familjar kushtuar Kapidanit të Mirditës Ndue Gjon Marku në 109 vjetorin e datëlindjes!.
Next post 200 ushtarë britanikë nisen drejt Kosovës, përforcim për KFOR-in