Zgjedhjet Mal të Zi: Lëvizja “Evropa tani” del e para

Read Time:1 Minute, 15 Second

Lëvizja “Evropa tani” ka arritur të marrë numrin më të madh të votave nga rezultatet e para të shpallura nga Qendra e Monitorimit të Zgjedhjeve.

Sot janë mbajtur zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi dhe ajo se kujt i takojnë 93.7 për qind të votave është sqaruar.  

Sipas rezultateve paraprake të publikuara, “Evropa tani” ka marrë 25.6 për qind të votave, duke qenë para “Së bashku” që ka arritur të 23.9 për qind të votave. 

Rezultatet e publikuara nga Qendra e Monitorimit.

– Partia Boshnjake – 6,8 për qind – 6 mandate parlamentare

– Në anën e drejtë të botës” (HGI) – 0,6 për qind – një mandat

– “Drejtësia për të gjithë” – 2,9 për qind – pa mandat

– “Për ty” (SNP dhe Demos) – 3.2 për qind – dy mandate

– Koalicioni Popullor “Bashkë dhe pikë” – 1,1 për qind – pa mandat

– Aleanca Shqiptare – 1.5 për qind – një mandat

– Lëvizja për të lëvizur 1.4 për qind – pa mandat

– Lëvizja për ndryshim – 0.7 për qind – pa mandat

– “Po. Mund ta bëjmë për Malin e Zi civil” – 0.5 për qind – pa mandat –

“Së bashku” (DPS, SD, LP, DUA) – 23,9 për qind – 22 mandate

– “Lëvizja Evropa Tani” – 25.6 për qind – 23 mandate

– “Për shtëpinë tonë” (SDP) – 2.8 për qind – pa mandat –

“Guximi vlen” (Demokratët dhe URA) – 12.3 për qind – 11 mandate

– Për të ardhmen e Malit të Zi” (NSD, DNP, RP) – 14,8 për qind – 13 mandate

– Forumi Shqiptar – 2.1 për qind – dy mandate

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Zgjedhjet në Malin e Zi, Gjeloshaj: Rezultat i shkëlqyer i Forumit Shqiptar, morëm dy mandate
Next post <strong>Përqafimet djallëzore dhe kurrizthyerit e politikës</strong>