Home » Lajme, LR, Vendore » Zgjedhjet në Preshevë – Lëvizja për Reforma (LR) ka dorëzuar listën zgjedhore për zgjedhjet komunale në Preshevë

Zgjedhjet në Preshevë – Lëvizja për Reforma (LR) ka dorëzuar listën zgjedhore për zgjedhjet komunale në Preshevë

Njoftohen të gjithë aktivistët dhe simpatizuesit e Lëvizjes për Reforma se pas grumbullimit të nënshkrimeve të nevojshme, Lëvizja për Reforma, dit më parë ka dorëzuar listën zgjedhore për pjesëmarrje në zgjedhjet komunale në Preshevë që do të mbahen më 28 mars.

Lista është e emëruar: SAMI SALIHU – LËVIZJA PËR REFORMA

Numri i çertifikuar dhe numri i fitores për këtë listë është numri .2

I falemnderojmë të gjithë anëtarët dhe aktivistët që morën pjesë në përkahjen e listës tonë.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch