Home » Lajme, Vendore » Zgjerohet rruga drejt qendrës së qytetit

Zgjerohet rruga drejt qendrës së qytetit

Ka filluar zgjerimi i rrugës që shpie drejt qendrës së qytetit. Për shkak të tollovive që shkaktoheshin në komunikacion, është marrë iniciativa për zgjerimin e rrugës dhe ngushtimin e trotuareve.

Rruga që shpie drejt qendrës së qytetit është zgjeruar për afro 1 metër. Kjo iniciativë është ndërmarrë për shkak të shmangies së tollovive në komunikacion dhe mundësisë së parkimit të veturave për gjatë anës së majtë.

Qytetarët kanë mendime të kundërta sa i përket zgjerimit të rrugës dhe ngushtimit të trotuarit. Në vitin 2010 qendra e qytetit ishte inauguruar,ndërsa sot aty në mbrëmje kohën e lirë e kalojnë shumë qytetarë.

 

Rtv Presheva

 

One Response

  1. Selma Dunlap thotë:

    Turma prej mbi tridhjetë mijë qytetarësh u mblodh para shkollës fillore “Selami Hallaçi” dhe në orën 12,00 u nis pdrejt qytetit -“rrugës së protestave”, siç u pagëzua tashmë. Te posta nr.2 një grup i madh policësh, në krye me të quajturin Tasiq, kishte bllokuar rrugën. Udhëheqësit e subjetkeve politike të Gjilanit, të cilët ishin në ballë të turmës, pas një pritje pesëminutëshe që t’iu lirohet rruga, u kthyen kah rruga e parë e lagjes “Ramiz Sadiku”.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress