Home » Lajme, Vendore » ZYRA PËR TË RINJ – Njoftim

ZYRA PËR TË RINJ – Njoftim

zyra per te rinje njoftim 17.07.2014Të nderuar,

Ministria e Rinisë dhe Sporteve është duke planifikuar me partnerë për të bërë organizimin e një cikli të trajnimeve për profesionet që do të ndihmojnë punësimin e të rinjve nga e gjithë Serbia.

Ata të cilët janë të interesuar për ndonjë nga trajnimet e mëposhtme:

1. Saldues
2. Tekstil
3. Agjustatorë
4. Programues

Ju lutemi të paraqiteni në inbox ose në e-mail add (ajeti.agon@gmail.com) për llojin e trajnimit të dëshiruar, jo më vonë se deri të premten,18 korrik ,ora 10h.

p.s Fillimisht ju ftojmë të paraqiteni ,e ditëve në vazhdim do t’ju njoftojmë më gjerësisht lidhur me trajnimet.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

Home » I pakategorizuar » Zyra per te rinj njoftim

Zyra per te rinj njoftim

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress