Home » Lajme, Vendore » Zyra per te rinj-Presheve: Lajmerim

Zyra per te rinj-Presheve: Lajmerim

Baza e të rinjve

Info qendra është konceptuar si një përbërës i veçantë i Zyrës për të rinj
me qëllim që të rinjve tu mundësojë qasje në numrin sa më të madh të
informatave nga fushat më të ndryshme(siç janë punësimi,arsimimi dhe
bursat,vullnetarizmi,ngjarjet kulturore etj.)
Në kuadër të info qendrës Klubi i të rinjve ka krijuar BAZEN E TE RINJVE-në
të cilën të gjithë të rinjtë e Komunës së Preshevës mundë të regjistrohen
në ketë bazë duke i shënuar të dhënat personale.Kjo bazë e të rinjve do të
shërbejë që të gjithë të rinjtë të marrin vazhdimisht informacione të
nevojshme nga fusha të ndryshme.

Regjistrohuni në linkun e mëposhtëm

*
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDNRQW1lRzBta0lja21rOFBvVzdaZXc6MQ#gid=0
*

Zyra per te rinj-Presheve

One Response

  1. Priscilla thotë:

    Asgje politike dhe gjkhishta teknike:1. Nga tabela kuptoj qe disa do te paguajne me pak dhe disa me shume por nuk kuptoj se si ndryshojne te ardhurat e mbledhura kundrejt Prodhimit te Pergjithshem Bruto.2. Ky lloj taksimi (qe eshte me i drejte se sa ai aktual) eshte shume veshtire per t’u administruar. Njerezit do te zvogelojne pagat per te paguar me pak dhe askush nuk do raportoje pagen reale, pervec atyre me paga te uleta.Nje burre i mencur i kesaj fushe ka thene: In developing countries, tax policy is tax administration 3. Ne rastin me te mire taksa e sheshte eshte perkthim i gabuar i flat tax . Mendoj se perkthimi i sakte eshte: tatim ne te njejtin nivel .

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch