Home » Lajme » Zyra për të rinjë shpallë konkurs për pranimin e 80 – të rinjëve

Zyra për të rinjë shpallë konkurs për pranimin e 80 – të rinjëve

Zyra për të rinjë shpallë konkurs për pranimin e 80 – të rinjëve (mosha nga 16 – 30 ), në kurset e Gj.Angleze (40 të rinjë ) dhe Informatikës (40 të rinjë).

Kurset do të mbahen tek zyra e të rinjëve (ish TVP) dhe do te zgjasin 4 muaj (2 herë në javë). Në mbarim të kursit do të pajiseni me certifikata adekuate.

Të interesuarit mund të lajmërohen prej datës 19.12.2011 ( E Hene ) deri 23.11.2011( E Premte) nga ora 10:oo h – 14:oo h, në lokalet e zyrës se të rinjëve në Preshevë (ish TVP) dhe në nr.tel.063 7619324

“Projekti finansohet me mjetet e programit te përbashkët të Kombeve të bashkuara ”Ruajtja e paqes dhe zhvillimit inkluziv lokal” PBILD për Serbi jugore, ndërsa e realizon Zyra e të rinjëvë e Komunës së Preshevës

 

 

Koordinatori I zyres

Avni Aliti

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress