Home » Lajme, Vendore » Zyra për Zhvillim Ekonomik Lokal në Bujanoc: Njoftim

Zyra për Zhvillim Ekonomik Lokal në Bujanoc: Njoftim

Zyra për Zhvillim Ekonomik Lokal e Komunës së Bujanocit i njofton Bizneset,Zejet dhe Veprimtaritë e ndryshme se në ditën e Mërkurë duke filluar nga ora 11.00 h në Sallën
e vogël të Kuvendit Komunal të Vranjës (rr.Kralja Millana nr.1) do të shpaloset dhe
promovohet Programi i Ministrisë të Finansave dhe Ekonomisë për ndarjen e mjeteve
finansiare të pakthyeshme për Bizneset dhe veprimtaritë e ndryshme për Komunat e
rrethit të Pcinjës, Vlera finansiare e ndarë për këtë Program është 40 miljon Dinar
.
Vlera Finansiare për të cilën mundë të aplikojë një Subjekt juridik i veprimatarisë
të ndryshme është maximumi deri në 1.5 miljon dinar mjete këto finansiare të
pakthyeshme.

Përfaqësuesit e Zyrës për zhvillim ekonomik të Komunës së Bujanocit do të jenë
pjesëmarës në prezentimin e këtijë Programi dhe të gjithë ato veprimtari pjesëmarëse
nga Komuna jonë që shprehin interesimin mundë të llogarisin në asistencën dhe
ndihmën profesionale të Zyresë për zhvillim ekonomik lokal të K.Bujanocit rrethë
procedurës për aplikim.

Hollësitë më të afërta dhe më detale rreth konkurimit për këtë Projekt mundenë të
miren në web: www.centarzarazvoj

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress