Home » Lajme, Vendore » Zyra për zhvillim ekonomik lokal: Njoftim

Zyra për zhvillim ekonomik lokal: Njoftim

Komuna e Preshevës

Zyra për zhvillim

ekonomik lokal

10.Maj 2013

P r e sh e v ë

 

 

 

Komuna e Preshevës, Zyra për zhvillim ekonomik lokal, njofton të gjitha ndërmarrjet e vogla dhe të mesmë si dhe kooperativat bujqësore se Trupi Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë edhe këtë vit ndan 60 milion dinarë mjete të pakthyeshme për zhvillimin e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, si dhe kooperativave bujqësore.

Zyra për zhvillim ekonomik lokal e komunës së Preshevës dhe shërbimi i trupit Koordinues i fton të gjithë sipërmarrësit e interesuar në prezentimin e programit ekonomik për ndarjen e subvencioneve.

Prezentimi do të mbahet:

 të martën më 14. maj, në orën 14 në sallën e  Kuvendit Komunal në Preshevë,

Qëllimi i këtij programi është që të ndihmohet zhvillimi ekonomik në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, dhe hapja e vendeve të punës.

 

 

 

Koordinatori i zyrës

Ilir Sadriu

————————————————————————————————

Opština Preševo

Kancelarija za lokalni

ekonomski razvoj

10.Maj 2013. godine

P r e š e v o

 

 

 

Opština Preševo, kancelarija za lokalni ekonomski razvoj, obaveštava sve male i srednje preduzeće kao i poljoprivrednih zadruga da Koordinaciono telo za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa i ove godine dodeljuje 60 miliona bespovratnih sredstava za razvoj malih i srednjih preduzeća i poljoprivrednih zadruga.

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Preševo i služba Koordinacionog tela poziva sve zainteresovane privrednike na prezentaciju ekonomskog programa za dodelu subvencija.

Prezentacija  će biti održana:

u utorak 14. maja u 14 časova u sali Skupštine opštine Preševo,

Cilj ovog programa je da pomogne ekonomski razvoj opština Preševo, Bujanovac i Medveđa, i da podstakne zapošljavanje.

 

 

Koordinator kancelarije

Ilir Sadriu

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch