Home » Lajme, Vendore » Zyra për Zhvillim Ekonomik në Bujanoc – Informatë rreth agjendës së kryetarit të komunës së Bujanocit në Zagreb dhe Beograd

Zyra për Zhvillim Ekonomik në Bujanoc – Informatë rreth agjendës së kryetarit të komunës së Bujanocit në Zagreb dhe Beograd

Agjenda e kryetarit të komunës së Bujanocit, Dr. Nagip Arifit në tri ditët e ardhshme gjatë takimeve në Zagreb të Kroacisë dhe Beograd:

  1. E martë: Takim me  Gëzim Rexhepin, Kryetar i Këshillit Kombëtar Shqiptar për Bashkinë e Zagrebit.

Tema: “ Pozita e Shqiptarëve në Kroaci dhe lidhjet e tyre me vendlindjen “

 

  1. E martë: Pritje në Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Zagreb.

Takim me Pëllumb Qazimin, Ambasador i Shqipërisë në Kroaci.

  1. E Mërkurë: Pjesëmarrje në Kongresin Regjional në Zagreb

Tema: “Ambienti i volitshëm për investime në Evropën Jug-Lindore”

 

Në këtë kongres, i cili organizohet nga Krocaia e cila gjindet në prag të inkuadrimit në BE, pjesëmarrëse do të jenë  18 komuna nga Kroacia, Bosna, Serbia dhe Maqedonia, shtete këto  anëtare të CEFTA-s

 

  1. E  Mërkurë:  takim me Muhamet Morinën , Kryetar i Forumit të Intelektualëve Shqiptar në Kroaci.
  2. E enjte:  Takim në Beograd me Vensan Dezher, Ambasador dhe shef i delegacionit të BE-së në Beograd.

Tema “ Fillimi i ndërtimit të objektit universitar  në Bujanoc.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress