Vendore

 • Zgjedhjet në Luginë, PVD e Ardita Sinanit parti e parë në Preshevë

 • Serbia, nuk po e zbaton  Marrëveshjen e Konçulit

 • Qeveria e Serbisë i zvogëloi buxhetin Këshillit Kombëtar Shqiptar, e kompenzon Qeveria e Kosovës  

 • Ardita Sinani: Çështja e shqiptarëve të Luginës diskutohet në Senatin e SHBA-së

 • PVD, LPD, PD dhe PDSH kanë arritur marrëveshjen e koalicionit për formimin e Këshillit Nacional Shqiptar

 • Ardita Sinani fton Lajçakun t`i takojë shqiptarët e Luginës

 • Kamberi: Biseduam me z. Hill rreth zhvillimeve politike rajonale dhe të drejtat e pakicave që përfaqësojmë

 • Ragmi Mustafi: Nuk do ta pranoj postin si kryetar i KNSH-së të cilin e vendos ministri serb

 • Kalon afati për formimin e organeve të KNSH-së, vendimet për të do t’i merr Qeveria e Serbisë

 • Ragmi Mustafi: Ndihma e Qeverisë së Kosovës është historike

 • Shqiptarët e Luginës së Preshevës sot votuan për 15 përfaqësuesit e Këshillit Nacional Shqiptarë

 • Një delegacion i shqiptarëve të Luginës së Preshevës ka udhëtuar sot drejt SHBA-së