a href='http://casinosonlinesuisse41.com'>casinosonlinesuisse41.com


http://paper-writing-service.com/

Opinione

Shpirti i Skenderbeut duhet të jetoj edhe sot në zemrat e Preshevarëve

// Dhj 15th, 2017
Shpirti i Skenderbeut duhet të jetoj edhe sot në zemrat  e Preshevarëve
Shpirti i skenderbeut duhet të jetoj edhe sot në zemrat  e Preshevarëve, që të kemi sekretin e lumturisë që është liria dhe vetë sekreti i lirisë është vetë guximi, të kemi ... 
More »

Kulturë

Ali Meta – mësues dhe patriot i madh ( 1925-2017)

// Dhj 10th, 2017
Ali Meta – mësues  dhe patriot i madh ( 1925-2017)
Nga Skënder S. KAPITI Mësuesi dhe patrioti Ali Meta i  përket familjes së madhe fisnike shqiptare të Alimetëve të  Gjurgjevikut  në Kosovë e fisit Berisha, me tradita e kontribute... 
More »

Shëndetësi

Operacioni nga kirurgu Olluri, mbetet unik në botë

// Nën 17th, 2017
Operacioni nga kirurgu Olluri, mbetet unik në botë
Operacioni i kryer nga kirurgu vaskular, Elmi Olluri, vazhdon të mbetet operacioni i vetëm në literaturë i kryer me sukses. Ky operacion, i cili vitin e kaluar ishte përzgjedhur që të... 
More »

Intervistë

KJO KËRKON QË TË GJITHË NE TË PUNOJMË SIÇ PUNON SHOQATA E SHKRIMTARËVE ”PAPA KLEMENTI XI ALBANI”

// Dhj 13th, 2017
KJO KËRKON QË TË GJITHË NE TË PUNOJMË SIÇ PUNON SHOQATA E SHKRIMTARËVE ”PAPA KLEMENTI XI ALBANI”
Intervistë me Dr. Nuri Dragoj, historian e publicist Kjo kërkon që të gjithë ne kudo që jemi të punojmë siç punon shoqata ”Papa Klementi XI Albani” me qëllim që ta shpejtojmë... 
More »

Histori

GJONPEPAJ – SHKOLLA E PARË SHQIPE NË TROPOJË

// Nën 1st, 2017
GJONPEPAJ – SHKOLLA E PARË SHQIPE NË TROPOJË
FRROK VUKAJ – Studiues   NË KUADËR TË 100-VJETORIT Më hollësi do të gjeni në librin tim “Rrugëtim arsimdashës i Tropojës”, Tiranë 2015 Frymëzuar edhe nga  ngjarjet... 
More »

Sport

‘Kobra’, i gatshëm për duelin e radhës

// Dhj 8th, 2017
‘Kobra’, i gatshëm për duelin e radhës
Gjergjaj pret përkrahje të madhe nga shqiptarët në Zvicër, ashtu siç e kanë përkrahur deri më tani. Boksieri shqiptar, i cili jeton dhe vepron në Zvicër, Arnold Gjergjaj është i... 
More »

Teknologji

Apple rregullon problemet me tastierë

// Nën 10th, 2017
Apple rregullon problemet me tastierë
Problemi u shfaq kur njerëzit përditësuan telefonat e tyre në versionin 11.1 të sistemit operativ iOS. Apple ka adresuar problemet që shkaktonin gabime te disa iPhone sa i përket shkronjës... 
More »

Politikë

LR-PDSH ka mbajtur sot tubimin e radhës me njësitë 7,8 dhe 9 në Preshevë

// Dhj 15th, 2017
LR-PDSH ka mbajtur sot tubimin e radhës me njësitë 7,8 dhe 9 në Preshevë
Kandidatja për këshilltare nga njësia 7, Ajtene Ramadani Berisha pasi ka përshëndetur të gjithë të pranishmit ka thënë se LR-PDSH me programin e saj synon ndërtimin dhe zhvillimin... 
More »
© 2017 KosovaLindore · RSS · Designed by Kosovalindore · Powered by KosovaLindore