Zgjedhjet në Maqedonin e Veriut: VMRO-DPMNE 58 mandate, LSDM 18, Fronti Evropian 19 ndërkaq VLEN 13 mandate

PARTITË DHE KOALICIONET                  MANDATET               VOTAT                   PËRQINDJE1.VMRO-DPMNE “Maqedonia jote”                 58                               431.251                                    43, 23%2. “Fronti Evropian”                       ...