Opinione

 • Neutraliteti dyqindvjeçar i Mbretërisë Suedeze mori fund

 • Vetëm e vërteta e pastron e rindërton apo e “rithemelon” Partinë Demokratike

 • Sistemi i Drejtësisë në Shqipëri  koorporatë politiko-juridike korrupsioni

 • Ja kush ishin dhe vazhdojnë të jenë kundër Veting-ut, SPAK-ut dhe SHBA-ve 

 • Opinion: Ibrahim Rugova, Adem Jashari dhe Albin Kurti

 • 5-6-7 Marsi 1998,  Epopeja e UÇK-së është ngjarja  kulmore në historisë së popullit shqiptar

 • Putin edhe nga burgu i frikësohej Navalnay-it

 • Karlsoni dhe Putini

 • Më lër të flas…!!!!

 • Përshëndetje me admirim të veçantë
  për katër profesorë

 • Mërgata ka rol të pazëvëndsueshëm në parandalimin e shpërnguljes së shqiptarëve nga trojet e tyre etnike

 • “Kanceri” Rama duhet “operuar” urgjent